dilluns, 23 d’abril del 2012

Liebster Blog, un premi per als amics

L'amic Carles Mulet, des del blog Nausica (http://nausicanova.blogspot.com) m'ha concedit un premi, que em deixa el dubte de si és merescut o producte de l'amistat. Ben pensat, però, si un premi arriba per tindre bons amics, benvingut siga! De qualsevol manera, com que no estic acostumat a rebre premis, m'he quedat un poc desconcertat i a més a més una mica aclaparat per la responsabilitat: ara estic obligat a seguir amb el blog i intentar fer-ho bé. Doncs, endavant! Es tracta d'un premi simpàtic i solidari, el Liebster Blog, una mena de cadena en la que caga blog que rep el premi el concedeix a uns altres cinc, sempre a condició que siguen blogs amb menys de dos cents seguidors. És a dir, blogs modests que, consegüentment, son els que tenen més llibertat d'expressió, independència i espontaneïtat, Gràcies Carles. Ara la meua obligació és concedir-lo a uns altres cinc blogs, justificant breument i concisa, el motiu pel qual rep el premi, cosa que suposa una altra responsabilitat.

Concedisc el premi a http://llibresdepepa.blogspot.com.es/ de Pepa Guardiola, perquè és mestra--la professió més mereixedora de respecte-- perquè, des del seu blog, és una decidida defensora dels serveis públics, de la nostra cultura, dels drets de la dona... i perquè els seus llibres són un delicte.

Concedisc el premis a http://elblocdenjoanot.blogspot.com/ de Joan Bellver de Castelló de Rugat, perquè oneja el penó de la conquesta i cita a Àusias March --és el marit de la meua senyora-- dos fets que diuen molt més del que jo podria dir ací; i també perquè publica unes fotos excel·lents i perquè és un defensor dels elefants, amb tot el que això implica.

Concedisc el Premi a El cau de Calpurni de Jesús Girón http://calpurni.blogspot.com.es/ per ser un blog dedicat a la poesia i destinat a una immensa minoria, per investigar sense descans amb les possibilitat de la poesia, perquè el nostre idioma el necessita per a dignificar-se (També en necessita d'altres, però sols puc premiar-ne cinc)

Concedisc el premi als Pouets de Pedreguer de Maria Costa,

http://elspoetsdepedreguer
.blogspot.com.es/?zx=5c0764e37fea5a94#!/ pel seu toc d'irreverència, pel sabor àcrata, per la constància en la denúncia social i perquè se centra en els problemes del meu poble.

Concedisc el premi a Pels Pèls (de l'amic Dardeu) http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/6324 perquè té una malsana però divertida tendència a l'angúnia existencialista, perquè és imaginatiu, perquè no és gens pretenciós, perquè sempre té aquest pessiguet d'humor que alegra la vida i perquè necessita ànims per a continuar publicant sense descans.

3 comentaris:

  1. Ben agraïda pel premi, Josep. Obriré un post per a fer-li els honors, que tant des del teu blog com des del de Burrera Comprimida heu tingut a bé atrogar-me.

    ResponElimina
  2. Molt agraït pel premi. Intentaré fer el mateix amb 5 blocs més. Una abraçada, amic

    ResponElimina