dilluns, 21 de novembre del 2016

FESTA DEL BÀSQUET



Tardor 1988. 1r. partit a Casa. Pati del Col·legi l'Alfàs
Novembre 2016. Han passat 28 anys Pavelló municial










Diumenge es va celebrar la festa anual del bàsquet. Enguany ha estat una celebració força especial, en la que pràcticament no ha faltat ningú. El motiu, com supose que tot el món sabrà, era que s’havia fet realitat la històrica reivindicació del CB Pedreguer: Volem pavelló. Ara, Ja tenim pavelló. El basquet de Pedreguer no sols ha sigut constant en la reivindicació sinó que, a més a més, ha tingut paciència. És a dir, ha aguantat fred, vent i rosades, i tot el que ha calgut, sense baixar mai els ànims. Ha resistit. La prova és que des de l’any 1988 que es va crear el club amb uns quants xicons entre divuit i vint anys (amb un xiquets juvenils i un equip femení juvenil que es va formar el 1989) fins hui, el club ha anat pujant en quantitat i qualitat i actualment Pedreguer té, entre el club i l’escola municipal, fama reconeguda per tot el País Valencià, i és un referent de basquet. Publique unes fotos de jugadores i jugadors en actiu i retirats, diumenge al pavelló municipal i alguns dels primers equips, des de fa 28 anys. Si algú no és conscient del pas del temps, que observe les caretes. De dinar uns cus-cus excel·lents. L’enhorabona a totes i tots els aficionats al basquet, a l'esport en general i a l’Ajuntament per l’esforç. Ara a gaudir.

1r. equip femení 1989









Obrint pas. Tècnica i passió

Xàbia 1990
La taula
20-11-2016 Pavelló municipal de Pedreguer








20-01-90 Pati Col·legi Alfàs
Qui va per ells? Pedreguer!!!
Les celebracions es feien al Trepig 18
Juvenil. Gener 1991
Campió de lliga
Campió de Lliga Femení 205-06
Una gran temporada 2005-



Molts anys reivindicant pavelló. Ja en tenim!



El Trull. Un equip intractable







A per totes. Així es va guanyar una paella
que va ser la primera celebració


4 comentaris:

  1. Hosita Pepe, m'agarren ganes de plorar. Gràcies per tot el temps que ens has acompanyat, que no és poc (la Lluisa també, per supost) i moltes gràcies per haver fet inmortals molts d'aquells gran moments. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tots vosaltres perquè em vau fer gaudir del bàsquet i d'una altra cosa que ningú no hem dit. L'amistat que va generar aquest equip és insuperable.

      Elimina