dimarts, 28 de juny de 2016

SOBRE EL SUPOSAT FRAU ELECTORAL

            Escric la present entrada perquè he vist amistats de facebook que no se n’han adonat de la qüestió.
Es tracta d’una plataforma preparada per partits polítics sense cap dubte, tot i que vaja disfressada d’iniciativa independent, en la que es fa sospitar de frau electoral, atès que el ministeri de l’interior ha contractat una empresa privada per a fer el recompte de vots.
            Vaja per davant que considere criticable el fet de donar el recompte a una empresa privada, Però presente unes reflexions.
PRIMER: Aquesta plataforma, i conseqüentment el partit o partits que la promouen, considera la ciutadania ignorant i estúpida. Perquè ho dic?
a)     Un suposat frau a l’estat espanyol portat a terme pel ministeri de l’interior, sols  tindria una duració d’hores, o com a màxim de dies. Perquè com tots sabem o caldria que sabérem, a les taules es fan diferents còpies de les actes, una d’elles va, directament o mitjançant l’empresa contractada a l’efecte, al govern. En base a elles, el ministeri, o l’empresa contractada, dóna els resultats provisionals. Una altra acta va a les Juntes Electorals, i son elles les que fan les actes pels membres del Congrés i del Senat, que son les úniques que tenen validesa, diga el que diga el ministeri de l’interior. Però hi ha més, les candidatures tenen interventors o apoderats en totes les taules o col·legis electorals, els quals es queden amb una còpia de les actes, o en prenen nota, després d’haver estat presents i haver fiscalitzat el recompte. Si alguna candidatura sospita de veritat de frau electoral és perquè s’auto considera inútil.
b)    El que passa en realitat és que alguns volen enganyar els seus propis electors, creant sospites sobre possibles fraus electoral perquè els seus electors o militants no se n’adonen que els seus líders han fracassat.
c)     L’esquerre espanyola –la vella i la nova—continuen amb els vicis ancestrals de la política espanyola: la culpa sempre és dels altres. No hi ha AUTOCRÍTICA. La pregunta que es fan és Què ha passat? Una pregunta abstracta que sols pot portar a una resposta abstracta. La pregunta correcta és . QUÈ HEM FET MALAMENT?  Probablement amb aquesta pregunta trobarien alguna resposta vàlida. Però aquesta resposta podria fer perdre el lloc als líders. Cosa que no els convé.

Si algú dels afectats vol opinió d’un servidor, pot demanar-la, i la donaré,  que un servidor sap molt, no per ser millor que els altres, sinó per què em passa igual que el dimoni, que sabem més per vells que per intel·ligents o dimonis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada