dimarts, 12 de desembre del 2017

41 Aplec Excursionista dels Paisos Catalans. Reus (1)


Des del 6 al 10 de desembre hem gaudit de natura, art, gastronomia, reencontre amb amics, convivència i, potser, d'altres coses de les quals ara m'oblide i aniré recordant a poc a poc. En primer lloc, l'enhorabona als organitzadors de l'Aplec: Associació Excursionista Catalunya de Reus, Club Excursionista Reddis, Secció Excursionista del Centre de lectura, Secció
Excursionista del C.N. Reus Ploms i Secció Excursionista del Reus Deportiu. L'organització d'un esdeveniment com aquest és difícil i complicat. També vull expressar l'enhorabona i la gratitud al Centre Excursionista de Pedreguer, i personalment a Vicent, per l'eficaç treball d'unes quantes persones, per tal que moltes altres poguérem gaudir de l'aplec. Xapó!
Publique unes fotos de la inauguració oficial (o acte de benvinguda) al teatre Bartrina, dins de l'edifici del Centre de lectura, on un magnífic orfeó ens va delitar amb música representativa i identitària dels països de parla catalana (a vegades corejada pel públic). A mi sempre m'emociona l'estaca. Tot i que no és la més identitària, representa la resistència i la lluita contra l'opressió, i amb això sempre em sent identificat. També vull enviar una salutació a Joan Costa, que durant tants anys ha treballat organitzant aplecs i desplaçaments i que enguany, per motius de salut, no ha pogut estar-hi. Ànim Joan, recuperat aviat. I, per descomptat, estant a Reus, un record per a Enric Poch, aquell homenot, reusenc, que va ser fundador del CEP i el seu president durant tants anys.
En acabant, en el vestíbul del teatre, en el mateix lloc on s’exposaven els cartells dels diversos aplecs excursionistes dels PPCC (Reus i C.E. Pedreguer no han faltat a cap), gestionat, una vegada més pel CEP, ens van convidar a una copa de vermut i una picadeta. Boníssim, xe!
Entre els assistents, el meu equip al complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada