dilluns, 11 de juny del 2012

MESTRES JUBILATS PER L'ESCOLA PÚBLICA

M'alegra força que hi haja mestres --i tants que n'hi ha!-- que reivindiquen l'escola pública i que es mobilitzen en contra de les retallades en educació. Però si els que reivindiquen i es mobilitzen són joves d'educació secundària (com els de Lluís Vives i altres), m'alegre moltíssim més. Ara els que prenen la iniciativa són els mestres jubilats com a col·lectiu. I tots junts aconsegueixen renovar la meua esperança d'un FUTUR MILLOR. Reproduisc la convocatòria que m'envia la meua amiga Paz Sanchez
(Atenció és un col·lectiu que està en la línia pedagògica de Freinet. Ohhh! En sent jove. M'entren ganes d'agafar una pancarta i anar a València... però estaré a Pilsen. Algú va per mi?


MESTRES JUBILATS PER L’ESCOLA PÚBLICA

El col·lectiu Mestres jubilats per l’Escola Pública, amb el convenciment que la consecució d’un Escola Pública Valenciana de qualitat constitueix un dret per a la ciutadania i un deure per a les administracions US CONVOQUEM a una

CONCENTRACIÓ

El dimecres 13 de juny entre les 18’30 i les 21 hores

LLOC

Plaça de la Mare de Déu, cantó amb C/ Almodí i Navellos

Ens faria molt contents i contentes gaudir de la vostra companyia. Podeu estar amb nosaltres tot el temps o només algun moment. Si us ve de gust podeu acompanyar-vos dels fills i filles, nets i netes, preferiblement entre les 18’45 i les 19’30 .

Hi haurà un llibre de visites on podreu signar i escriure alguna cosa breu a favor de l’Escola Pública Valenciana.

Cap a les 20’30, acompanyats de dolçaina i tabalets farem un mostreta de cant d’estil amb versades, com no! sobre l’Escola Pública Valenciana.

A continuació llegirem el nostres MANIFEST.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada