dilluns, 14 d’octubre del 2013

PREMIS D'HONOR VILA DE PEDREGUER 2013

El passat dimecres durant la celebració del 9 d'octubre, i com a inici del concert del Quintet Al Vent, l'alcaldessa de Pedreguer, Dora Martí, va llegir les actes del Jurat dels Premis d'Honor Vila de Pedreguer 2013. Els guardonats d'enguany son:

Premi al mèrit arquitectònic o urbanístic: Josep Ivars Pérez,
per la seua tasca d'investigació i divulgació envers l'obra de l'arquitecte Antoni Gilabert i Fornes, sobre arquitectura i urbanisme morisc a la Marina Alta, com també per altres investigacions i projectes arquitectònics.

Premi al mèrit cultural: Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta, per l'impagable tasca de promoure la investigació, la defensa del patrimoni històric, cultural, artístic i científic de la Marina Alta i el foment i la divulgació dels diferents treballs que fan que la comarca siga més coneixedora d'ella mateixa i en conseqüència amb més identitat

Premi a la Solidaritat o Defensa de les Llibertats: Plataforma dels Afectats per les Hipoteques (PAH), per la seua defensa contra els desnonaments, i la lluita contra la vulneració del dret a un habitatge digne que afecta milers de persones.

Durant els darrers dies de novembre se celebraran  exposicions i conferències (a la Casa de Cultura i a l'I.E.S.) a càrrec dels guardonats, en les que s'explicaran els seus objectius, treballs i tasques que els han fet mereixedors del premi.

Nota: la foto (la vaig fer el 2010) és de la façana de l'Església de Callosa d'En Sarria. Església que va projectar l'arquitecte Gilabert en honor del qual se celebren els Premis d'Honor Vila de Pedreguer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada